Za zmínku stojí i závěr zápasu v Bylnici, kde domácí jen v devíti lidech v nastaveném čase zremizovali duel s Bratřejovem.

BYLNICE – BRATŘEJOV 4:4 (1:3)

Úvod patřil Bratřejovu. Už v páté minutě se dostali do vedení zásluhou Slezáka, jenže to nebylo ještě zdaleka vše od tohoto hráče. Ve 20. a 25. minutě se totiž dostal k dalším zakončením, zkompletoval hattrick a rázem to bylo 3:0 pro Bratřejov. Domácí fanoušci jen nechápavě koukali, co se to s jejich týmem děje. Po této rychlé sprše to však Bylnice nevzdala. Její snaha se vyplatila a do poločasu zásluhou Tkadlece snížila. Do druhého poločasu domácí nastoupili úplně s jiným nasazením a hosty dokázali zatlačit na jejich půlku. Tlak se postupem času stupňoval, což přineslo ovoce. Dva góly domácího Hořáka zajistily vyrovnání. Ale domácím to nestačilo. Chtěli víc, jenže ve vyložené šanci bylnický Bobot nedal. Ovšem ani hosté nesložili zbraně. Tři minuty před koncem rozehrávali míč z hranice šestnáctky a za přispění teče se balon dostal do brány. Ale Bylnice to nevzdala a v poslední minutě nastavení dokázala vyrovnat i bez dvou vyloučených hráčů ze závěru druhého poločasu. Bratřejovu

Branky: Tkadlec, Hořák J.2, Lysák J. – Slezák 3, Kadleček. Rozhodčí: Ruman, Divácký, Uhlák. ČK: Bobot, Strnka. Diváci 100. Bylnice: Šuráň – Machů, Ptáček, Lysák J., Slováček, Hořák J., Bartozel, Lukaštík, Tkadlec, Hudeček Den., Bobot. Střídali: Strnka, Hudeček Dominik. Bratřejov: Hrachový – Slezák, Pilčík, Chromčák, Polčák, Gerža D., Bednařík, Tomšů P., Tomšů M., Bargl, Gerža P. Střídali: Kadleček, Černý.

TLUMAČOV – KAŠAVA 1:2 (0:1)

Tlumačov v posledním domácím zápase jara nepotvrdil roli tabulkového favorita a prohrál s Kašavou. Hosté se ukázali jako bojovný a běhavý tým a vyhráli zaslouženě. Tlumačov své diváky zklamal, když svoji branku vstřelil až v samotném závěru utkání, a upravil tak jen konečný výsledek.

Branky: Tyl – Zbranek Petr, Minařík. Rozhodčí: Ševčík, Frajt, Pavliš. Diváci: 60. Tlumačov: Škrabal – Ulman, Tyl, Malý, Juhaňák, Duroň, Otevřel, Psota, Jonášek J., Mouka J., Zálešák. Střídali: Jonášek Z., Mouka P., Máčala. Kašava: Kráčalík – Tomeček, Čapák, Križka, Zbranek Petr, Zbranek Pavel, Minařík, Zbranek Jiří, Gavenda, Horsák, Marušák. Střídali: Štěpán, Krist, Šumšal.

VYSOKÉ POLE – SEHRADICE 4:1 (1:1)

V posledním domácím zápase se chtěli hráči Vysokého Pole rozloučit výhrou. Už v páté minutě se po faulu na Janoše kopala penalta, kterou proměnil Machů R. Z vedeni se ale domácí dlouho neradovali, neboť o šest minut později se kopala penalta i na druhé straně a Nášel se nemýlil. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, i když šance k tomu byli na obou stranách. Ve druhém poločase se lámal chleba v 56. minutě, kdy šlo Vysoké Pole do vedení zásluhou Dorušky J. Po hodině hry ale domácí celek potkala komplikace, když po druhé žluté musel do sprch Stružka. Sehradicím se naskytla šance, kterou však nedokázaly využít, i když se o to ze všech sil snažily. Naopak domácí se semkli, hráli disciplinovaně a v oslabení dokonce ještě dvakrát skóroval Janoš, ústřední postavaVysoké­ho Pole.

Branky: Janoš 2, Machu R, Doruška J – Našel. Rozhodčí: Veselý, Měříčka, Ptáček. ČK: Stružka. Diváci: 90. Vysoké Pole: Doruška J. – Doruška P., Polach, Liss, Novotný, Machů P., Zicha, Machů R., Doruška J., Janoš, Stružka. Střídali: Machů V., Čech, Kristin. Sehradice: Kozubík – Plášek, Žebráček. Krejčiřík, Našel, Okénka, Žáček, Zavadil, Sochora, Dobrota, Zetek. Střídal: Tomšů.

KOSTELEC – NAPAJEDLA B 0:1 (0:0)

V prvním poločase byla hra neurovnaná a bez výraznějších šancí. Druhá půle již přinesla zajímavější podívanou. Domácí dostali mírnou převahu, dvakrát skončil míč na břevně. Další šance zlikvidoval velmi dobrý brankář Šrámek. Hostům zase chytil kostelecký Kupka penaltu. Rozhodnutí tedy padlo teprve v 88. minutě, kdy se nejlépe zorientoval Sedlář. Tři body tak ze spíše remízového zápasu bralaNapajedla.

Branka: Sedlář Jan. Rozhodčí: Houšť, Basel, Maňďák. Diváci: 50. Kostelec: Kupka – Vaculík, Staněk, Grác, Nedbálek, Korvas, Bačák, Janečka, Mezírka, Finsterle, Votava P. Náhradníci: Votava J., Julina, Vítek, Pilka. Napajedla B: Šrámek – Šimurda, Koutník, Ratiborský, Sedlář, Blažek, Bořuta, Rexiedint, Vykoukal, Vavruša. Náhradníci: Gabrhelík, Haša.

JAROSLAVICE – ŠTÍPA 6:0 (0:0)

Zápas začal vlažně a hlavně Jaroslavice nebyly týmem, který by určoval tempo hry, ačkoliv se to proti poslednímu týmu tabulky očekávalo. Hosté bojovali a snažili se hrát vyrovnanou partii. Postupem času Jaroslavice začaly stupňovat hru, ale do vyložených šancí se nedostaly. Poločas tak skončil nerozhodně. Do druhého dějství však domácí vlétli a začali přehrávat soupeře. Odměnou jim byla první branka v 53. minutě, kterou vstřelil Š. Polách. Tím se domácí uklidnili a v 63. a v 67. minutě vstřelili další branky L. Macalíkem a L. Batíkem. Naopak Štípa poté definitivně odpadla. Jaroslavice toho využily a v 83. minutě zvýšil na 4:0 J. Fajgara. Ihned po rozehrání na 5:0 vstřelil branku J. Maršálek a výsledek uzavřel krátce nato L. Batík.

Branky: Batík – Polách 2, Macalík, Fajgara, Maršálek. Rozhodčí: Frakt, Kop, Hruška. Jaroslavice: Žbel – Dlabač, Borský, Podéšť, Červenka, Macalík, Batík, Polách, Fajgara, Dudr, Švach. Střídali: Maršálek, Tomeček, Turčín. Štípa: Kolář D. – Stružka, Šebík, Šarman, Suchý, Nuhlíček, Štěpaník, Kutra, Krajča, Skřivánek, Ratajský. Střídali: Čech, Kolář M.

DOLNÍ LHOTA – LUDKOVICE 6:3 (3:2)

Oba soupeři nepomýšlejí na postup ani na pád. Podle toho také fotbal vypadal. Hned v první minutě se domácí ujali vedení po gólu Lysáka. Po chybě domácí obrany však Ludkovice srovnaly. V prvním poločase ale diktovala hru Dolní Lhota. Po rohu Lysáka skóroval Doruška. Následně po standardní situaci zakončoval výborně hrající Kriško a zvýšil na slibných 3:1. Do konce první půle ale Ludkovice snížily na rozdíl jediné branky. Na začátku druhé půle dokonce srovnaly a začínalo se nanovo. Na obě strany otevřený fotbal už však gólově svědčil jen Dolní Lhotě. Domácí otočili skóre na svoji stranu během pěti minut po trefách Hlavičky a Kriška. Z nařízené penalty poté uzavřel skóre ještě Martinka.

Branky: Lysák, Doruška, Kižko 2, Martinka, Hlavička – Mikel 2, Gavenda. Rozhodčí: Hrnčiřík, Zikmund, Ptáček. Diváků: 70. Dolní Lhota: Dobeš – Martinka, Repatý, Kozubík, Deml – Machů D., Lysák, Križko, Hlavička – Remeš, Doruška. Střídali: Urubek, Heinz, Janota. Ludkovice: Hanák – Nevařil, Kunorza, Dvorník, Suchý, Bartoš, Hanák, Mikel, Hamoun, Gavenda.

ÚJEZD – VESELÁ 5:2 (1:2)

První poločas se odvíjel jednoznačně v režii Veselé. Té se dařila kombinace a po dvou hezkých akcích také získala dvoubrankové vedení. Újezd své možnosti naznačil pět minut před poločasem, kdy se mu povedlo snížit. A když na začátku druhé půle domácí srovnali, obraz hry se zásadně změnil. Veselá již nebyla tolik nebezpečným týmem, začala kupit chyby, zatímco Újezd přebral otěže zápasu. Rozdílovou trefou z přímého kopu pak získal navrch i výsledkově a dvěma povedenými brejky pečetil dokonalý obrat.

Branky: Hlavička 3, Hrnčiřík, Maňas – Večeřa, Dlouhý. Rozhodčí: Zikmund, Hrnčiřík, Zavadil.

1. Jaroslavice 24 18 5 1 74:15 59
2. Veselá 24 17 2 5 48:29 53
3. Bylnice 24 14 3 7 51:39 45
4. Tlumačov 24 12 5 7 50:42 41
5. Újezd 24 12 3 9 44:37 39
6. Sehradice 24 11 3 10 56:52 36
7. Ludkovice 24 10 5 9 56:49 35
8. Dolní Lhota 24 10 5 9 42:44 35
9. Vysoké Pole 24 9 5 10 51:55 32
10. Napajedla B 24 8 5 11 39:41 29
11. Bratřejov 24 7 5 12 58:65 26
12. Kašava 24 6 4 14 36:50 22
13. Kostelec 24 3 6 15 25:56 15
14. Štípa 24 2 2 20 30:86 8