V rámci něho se navíc utká se Slovenskem (26. 1. v 19.00) a o den později od 10 hodin s výběrem Zlínského kraje.

Trenér reprezentace Aleš Štorc se svým asistentem Petrem Šmeralem při skladbě kádru ukázal nejen na slavičínského Petra Švacha, ale i na kvarteto zlínského klubu Tomáše Halodu, Josefa Cieslara, Tomáše Ulmana a brankáře Ondřeje Soukeníka.

„Jsem rád, že opět tolik hráčů dostalo důvěru. Všichni patří dlouhodobě k oporám a jsou tam zaslouženě. Hlavně aby ale dostali šanci i na velkých turnajích," přeje si hrající kouč Zlína Zdeněk Julina.

Pro závěrečný duel krátké přípravy složí kádr oba regionální výběry Zlína a Slavičína.

„Dohodli jsme se, že oba kluby poskládají po jedné čtveřici. Kdo ale půjde do brány, ještě není jisté, neboť zlínský Soukeník je v nominaci. Pokud by nám jej nároďák nepůjčil, asi bude chytat Tyl," očekává předseda slavičínského klubu Petr Koseček, který byl pověřen organizací. Podle všeho by se měl objevit i na lavičce coby trenér.

„Naposledy jsem koučoval nároďák v roce 2003, od té doby se věnuji hlavně funkcionářské činnosti. Pokud ale nebude zbytí a dostanu důvěru, rád zaskočím," dodal s úsměvem Koseček.

Nominace

Brankáři: Hekera (Jilemnice), Mareš (Chemcomex), Soukeník (SMR Zlín). Do pole: Šnídl, Havrda, Fichtner, Miroslav Rott (všichni Chemcomex), Haloda, Cieslar, Ulman (SMR Zlín), Kraus a Srkal (Jilemnice), Cais, Weinhard (Větřní), P. Švach (Jerevan Slavičín), Abrhám (Nový Bor), Netolický (Polička), Houška (Prachatice).