VELKÁ BÍTEŠ – BRUMOV 3:3 (1:1)

„Velká Bíteš byla nejslabším soupeřem, s jakým jsme zatím hráli. Bohužel nehráli jsme proti jedenácti, ale čtrnácti. Už víme, proč se tady nevyhrává. Měli to ve svých rukou rozhodčí. Otáčel a vymýšlel fauly, šel do toho cíleně, bylo to k smíchu. Nehráli jsme ani tak proti Bíteši, jako proti sudím," zlobil se asistent hrajícího trenéra Martina Koláře Ivan Pecha.

Jeho tým šel trefou Kováře do vedení po půl hodině hry, domácí vyrovnali ve 39. minutě Střechou. „Do 18. minuty jsme byli jasně lepší, pak začali úřadovat sudí. Z vymyšleného přímáku vyrovnali. Bylo těžké kluky ukočírovat v kabině, aby křivdu do druhé půle spláchli," přiznal Pecha.

V 70. minutě Kopáčkem Bíteš vedle, o sedm minut později Novák vyrovnal na 2:2. Jenže o tři minuty později opět podruhé v zápase domácí vedli 3:2 trefou Rozuma. „Inkasovali jsme po dvou rozích. Ty byly, to jsme nezvládli. Za normálních okolností bychom vyhráli, byli jsme lepší. Těžko se to skousává, hráli jsme dobře, ale když někdo potřebuje pomoct, tak to uděláte," ví Pecha, jehož tým vyrovnal až v 90. minutě střídajícím Řehákem.

„To už nečekali, zápas chtěli ukončit. Po vyrovnání zase chvilku hrálo. Bod nakonec bereme, plakat nebudeme," dodal Pecha.

Brumov: Smolík – Janáč (82. Řehák), Juřica, Chovanec, Bartozel, Naňák (85. Bůbela), Kovář, Vítek, Kolář, Novák Marek.