„Přístup kluků byl katastrofální, o ničem jiném to nebylo. Nevěřím, že by za týden zapomněli hrát fotbal," kroutil ještě o den později hlavou trenér Slavičína Ladislav Straka.

„Ještě teď jsem naštvaný," potvrdil.

PŘEROV – SLAVIČÍN 5:0 (3:0)

Utkání se hrubě nepovedlo brankáři Vaculíkovi, kterému už v 6. minutě propadl jednoduchý balon za jeho záda, aby dvě minuty před přestávkou pro změnu pustil za svá záda přízemní střelu z 35 metrů.

„Bohužel ani v útoku se nám nevedlo. I za stavu 0:2 jsme měli na vyrovnání, ale dvě tři tutovky zazdil Kříž, stejně jako Talaš," mávl rukou Straka, který o přestávce ještě cítil na svých svěřencích odhodlání něco s výsledkem udělat.

Když ale domácí v 54. minutě zvyšovali na 5:0, bylo brzy po zápase.

„Poté kluci zápas zabalili, kdybychom odjeli s porážkou 0:8, nikdo by se nedivil. To byl náš nejhorší výkon a výsledek po mém návratu do Slavičína," přiznal kouč TVD.

Hostům citelně scházeli Lukaštík s Matůšem.

„Chtěl jsem, aby si kluci zápas užili. Místo toho ho v podvědomí totálně vypustili. Snad se z toho kluci ponaučí a v neděli v domácím derby s Brumovem předvedou zcela jiný fotbal," nabádá své svěřence Ladislav Straka.

Slavičín: Vaculík (46. Talčík) – Kocián, T. Švach, Kalus, Mezírka – Jaroš, P. Švach (65. Pekárek), Plšek, Talaš – Kříž, Macek (60. Fojtík). Trenér: L. Straka.