„Vzpomněli jsme si na něj,“ usmíval se s úlevou asistent trenéra Koláře Ivan Pecha.

„Je to úleva. Po výkonu s Hranicemi je to malá naplat,“ uznal Pecha.

„Přiklonilo se k nám i štěstí, které jsme potřebovali. Máme radost, poděkovali jsme klukům za super výkon, ale hned jsme utnuli, že se nic se neděje a jedeme dál. Musíme se soustředit na derby,“ vzhlížel bitvu se Vsetínem v čele s někdejším trenérem Mičegou.

Brumov v Bohumíně vedl od 4. minuty, kdy se po skrumáži prosadil Novák. V 19. minutě ale Bohumín vyrovnal Ptáčkem.

„Domácí nás přitlačili standardkami. Rozhodčí pískal na obě strany úzkostlivě. Z kontaktů, které nebyly, dělal fauly,“ nechápal Pecha.

Brumov šel opět do vedení gólem Koloucha, který dorazil po skrumáži standardku Juřici. Bohumín mohl vyrovnat, ale sudí jim neuznal gól z ofsajdu. „Bylo to hraniční, ale ofsajd to byl,“ tvrdil Pecha, jehož tým se musel bránit i pokutovému kopu.

Ovšem gólman Cucík pokus vyrazil.

„Vyběhl ven a hráč přes něj přepadl. Ale své zaváhání pak napravil,“ ocenil trenér svého brankáře.

Přesto hosté inkasovali, potřetí během podzimu si vstřelili vlastní gól. Tentokrát po standardce kapitánem Chovancem. Jenže štěstí se na Brumov přece jen usmálo v 83. minutě, kdy Juřica po chybě gólmana Švrčiny rozhodl.

„Šel si pro balon a uklouzl a David Juřica pohodlně skóroval,“ oddechl si Pecha.

Ve čtvrté minutě nastavení dostal možnost penalty i Brumov, ale Novák svou šanci nedal.

Brumov: Cúcik - Kolouch, Imeri, Habanec, Juřica, Řehák (89. Fojtík), Zvoníček, Doležal (85. Chuchma), Vaculín (79. Pavel Naňák), Novák, Chovanec. Trenéři: Martin Kolář, Ivan Pecha.