„Bylo v podstatě podobné jako proti Zlínu. Ale soupeř tentokrát neměl kvalitu a k ničemu se nedostal," pochvaloval si kouč Viktorie Marek Sedlák.

HFK OLOMOUC – V. OTROKOVICE 0:2 (0:2)

Šuranský se poprvé prosadil po čtvrthodině hry, kdy pronikl do vápna a otevřel skóre. A ve 44. minutě to byl opět autor první gólu, který prošel po pravé straně a technickou střelou zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Je super, že je dal Šury, ale je úplně jedno, kdo dává góly.

Chválím celý tým. Po výhře nad Zlínem jsme podali další koncentrovaný výkon. Nejsme týmem hvězd, ale bojovníků a dělníků, kteří musejí na hřišti nechat osobní ambice stranou a hrát pro mančaft," upozorňuje Sedlák, že k bodům vede na Viktorce pouze tvrdá práce.

Ani ve druhé půli se domácí tým neprobral z letargie a Viktoriáni si hlídali svůj náskok. Navíc v 76. minutě byl vyloučený kapitán Holice exligový útočník Marek Heinz, byť se domácí hodně zlobili. „Byl už frustrovaný, byl to zákrok zezadu. K ničemu se nedostal," chválil Sedlák výtečnou defenzivní práci týmu.

Branky: 15. Šuranský, 44. Šuranský. Rozhodčí: Vojkovský – Trigas, Slaminka. Diváků: 112. Karty: 42. Rozsíval (HFK) – 39. Mlýnek (OTR) 76. Heinz (HFK).

1. HFK Olomouc: Mucha – Kucharčuk, Murin, Lysoněk, Kováč – Bořil, Buček, Rozsíval, Šteigl – Heinz, Danis. Náhradníci: Neuer – Grézl – Bradáč – Vodička.

Viktoria Otrokovice: Juřík – Rajnoha, Juráň, Šuranský, Jasenský, Elšík, Silný, Netopil, Foltýn, Mazouch, Janečka. Náhradníci: Janečka – Juhás, Němec, Mlčák, Zach.