BYSTRC – VIKTORIA OTROKOVICE 3:2 (2:0)

Přitom Viktoria začala aktivně, ale už v 10. minutě propadl míč před velké vápno a Doležel pomocí břevna otevřel skóre. O tři minuty později překonal po rohu třetího brankáře Viktorie Dobeše u pravé tyče zapomenutý Gryc. I Viktoria si vytvořila šanci Ponížilem, ale jeho pumelici brankář Bogner vytáhl. „Zachytal jim. Několikrát je podržel," uznal Sedlák.

Po přestávce po centru Dujky Jurčík snížil, ale za další tři minuty prokázal efektivitu v koncovce Březina a přidal třetí gól. „Když jsme se nadechovali, vždy nám zase odskočili," mrzelo Sedláka.

V hektickém závěru pět minut před koncem Vavruša po centru Mlýnka snížil, ale závěrečný nápor už ve vyrovnání neproměnili. „Určitě byli efektivnější v koncovce. Nebyl jsem ale spokojen s výkonem. Přístup klukům nemůžu vyčítat. Nedá se říct, že by to vyloženě odflákli, ale nebyly tam věci, které bych chtěl. Svou roli sehrálo i štěstí," připustil otrokovický stratég.

Branky: 10. Doležel, 13. Gryc, 56. Březina – 53. Jurčík, 85. Vavruša. Rozhodčí: Hrůza – Teplý, Nikolai.

Viktoria Otrokovice: Dobeš – Ondráš, Juráň, Ponížil (78. Gerych), Dujka – Zábojník (31. Frydrych), Juhás, Němec, Jurčík (67. Mlýnek), Zach – Vavruša. Trenér: Marek Sedlák.