Bylo na nich vidět, že si titul zatím moc neužívají a soustředí se na další velký cíl. Fanoušci však slavili, a to tradičně na náměstí v centru Turína.

O společné oslavy nikdo nepřijde, přijdou na řadu hned po posledním zápase sezony, po předání poháru. Hráči pojedou v otevřeném autobuse, bude ohňostroj a velká sláva.

Ještě se vrátím k zápasu s Realem. Juventus vyhrál, ale škoda inkasovaného gólu. I když, na druhou stranu, mohl dostat i dva. Před odvetou je vše otevřené, tak uvidíme.

I v Nizozemí je liga u konce a Ajax Amsterodam skončil druhý. Což je u tohoto klubu vždy neúspěch, tam se berou jen tituly. Snad si spraví chuť v příštím ročníku Ligy mistrů.

Dostal jsem otázku, zda mám po svých angažmá blíže k Ajaxu, nebo Juventusu. Odpovídám, že k Juventusu. Ajaxu také fandím a zajímám se o něj, ale ne každý den jako o Juventus. Doma mám i italskou televizi, hodně věcí se dozvídám na internetu, v Juve mám stále přátele.

U nás nabízí fotbal o víkendu hned dva souboje prvního s druhým. V nejvyšší soutěži na sebe narazí Sparta a Plzeň, ve Fotbalové národní lize se my představíme v Olomouci. Nejprve ke Spartě, k mému opět oblíbenému klubu. Očekávám, že vyhraje 3:0 a nakročí za obhajobou titulu. Ale po pravdě, nějak extra záživné utkání to asi nebude. Vzhledem k tomu, jak je to rozdáno bodově, se bude taktizovat. Stadion je však vyprodaný a atmosféra bude jistě parádní.

A teď ještě k mému dalšímu oblíbenému klubu, Zlínu. I v Olomouci půjde o hodně a nepochybuji o tom, že si fanoušci přijdou na své. Sigma je velmi silný soupeř, těžko ale říci, zda bychom mohli být spokojení i s bodem. O tom rozhodne konec soutěže. V tuto chvíli tedy potvrzuji, že i tento zápas chceme vyhrát. A udělat tak další krok k našemu snu.

Váš Zdeněk Grygera