V okresním přeboru jste nováček. Dělali jste si přesto zálusk na první pozici?

Nečekali jsme, že to půjde tak dobře. Chtěli jsme být do pátého místa. Faktem ale je, že nás na podzim čekají ještě tři duely, z toho utkání v Dolní Lhotě a s Bylnicí. To jsou také týmy z popředí. Podle toho, jak je zvládneme, se uvidí naše pozice po polovině sezony.

Co stojí za vaší jízdou?

Kádr jsme stabilizovali, v minulosti se nám stávalo, že se hodně měnily posty u hráčů. A zároveň jsme jej vhodně doplnili. K tomu s námi chodí i kluci z áčka, ale to vždy tak jeden nebo dva. Snažíme se, aby týmy měly sestavy oddělené, jenže zatím nás není tolik, aby to mohlo platit stoprocentně. V neposlední řadě pak je vidět práce Honzy Jelínka, který trénuje společně áčko i béčko.

Jeho osoba je hodně významná, že?

Zvládá tréninky i zápasy, přestože je ve Zlíně dost vytížený. A ještě navíc za béčko střílí góly. (úsměv) Chtěl bych ale zmínit i trenéra Michala Caránka, který je asistentem u áčka a hlavním koučem béčka. I on vnesl do mužstva řád. Má zkušenosti ze Slovenska, kde trénoval ve třetí nejvyšší soutěži.

Cvičí se v Luhačovicích víc nůžky, poté, co se jimi nedávno blýskl právě Honza Jelínek?

(Úsměv) Spíš to zůstalo v rovině srandiček. Je pravda, že takový gól, který vstřelil, jsem ještě nikdy neviděl. Ani na vlastní oči ani v televizi. (úsměv)

Celý rozhovor čtěte ve středečním tištěném vydání Deníku.