Ještě přílohu a může se servírovat
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
a Foodfestivalu v Luhačovicích bylo možné ochutnat všemožné delikatesy, například i selátko na rožni
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Jak připravit výborný salát Caesar z čerstvých surovin, předvedl šéfkuchař Wellnes hotelu Pohoda Jiří Kudláček
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Přípravu řady specialit mohli návštěvníci festivalu sledovat takřka v přímém přenosu
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Kuchařský tým Hotelu Orea – Fontána
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Soutěže v rozpoznávání exotického ovoce jen podle chuti, se zúčastnil i redaktor Deníku.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Vítězové soutěže v rozpoznávání exotického ovoce.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Speciality rovnou z grilu
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Návštěvníci mohli navrhnout název pro nový luhačovický koláč. Ten vychází ze starých moravských receptůr. Místo másla se například použily škvarky
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Tým Wellnes and Spa hotelu Augustiniánský dům
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Kuchaři se činili, odolal málokdo
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Mistři svého oboru. Všech pět šéfkuchařů hotelů Resortu Luhačovice
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Nový, dosud nepojmenovaný luhačovický koláč, pokřtil krajský radní František Čuba
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Chutnalo i nejmenším
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
U jednoho ze stánku se lidé seznamovali s exotickým ovocem. Mangostan, rambutan nebo fisalis. Ochutnejte.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Předvedlo se pět kuchářských týmů z vyhlášených luhačovických hotelů
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Pečené selátko se zelňáky šlo na dračku
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Jak správně oloupat krevetky naučil návštěvníky festivalu Belgičan žijící v Čechách Bernard Schaut
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Tak jak se to loupe – O kurz přípravy krevetek se připravil málokdo
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
O kulinářství se zajímá i mládež
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Vemte si krevety, ať se máte na čem naučit je loupat
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Vítězné menu týmu Hotelu Vega pod vedením šéfkuchaře Martina Žočka
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián
Food Festival v Luhačovicích
Zdroj: DENÍK/Lukáš Fabián