Galerie: V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům oživují starou moravskou kuchyni.

V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.  Jehněčí drkotina zakusovaná zelným krajancem.   V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Pečený jáhelník s karamelovou zmrzlinou. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Bigos se zapečeným uzeninovým zelníkem. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Česneková couračka s restovanou klobásou. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.  Pomalu pečené králičí stehno ovoněné saturejkou na šumajzlu s bramborovo-škvarkovým závinem. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Domikát s gratinovaným kozím sýrem. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Uzený telecí jazyk se zázvorovou drkotinou, trnkovou máčkou a škvarkovníkem. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.