V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Jehněčí drkotina zakusovaná zelným krajancem.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Pečený jáhelník s karamelovou zmrzlinou.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Bigos se zapečeným uzeninovým zelníkem.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Česneková couračka s restovanou klobásou.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Pomalu pečené králičí stehno ovoněné saturejkou na šumajzlu s bramborovo-škvarkovým závinem.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni. Uzený telecí jazyk se zázvorovou drkotinou, trnkovou máčkou a škvarkovníkem.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel
V luhačovickém hotelu Augustiniánský dům se rozhodli vzkřísit starou moravskou kuchyni.
Zdroj: DENÍK/Martin Nevyjel