Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Karel Světlík, vinař z Horního Lapače, na obhlídce svého vinohradu.
Zdroj: DENÍK/Hana Minaříková
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik
Vinařská sezóna se pomalu blíží k svému vrcholu. Ve vinici Karla Světlíka (na snímcích společně se synem Cyrilem) z Horního Lapače na pomezí Zlínska a Kroměřížska pomalu dozrávají hrozny. První sklizeň pak vinař očekává v nejbližsích dvou až třech týdnech
Zdroj: DENÍK/Matej Slávik