Galerie: Výrobna sýrů v Kroměříži

Pětikilový sýrový bochník. Tento polotvrdý druh sýru typu gouda zraje pod voskem. Čerstvý sýr s ananasem. S touto novinkou přišla kroměřížská mlékárna na trh letos. S těžkými bochníky manipulují zejména ženy. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda. Dobrá údržba pracovních nádob patří k základu úspěchu.   V kroměřížské mlékárně Kromilk vyrábějí sýry čerstvé, termizované smetanové, tavené a přírodní polotvrdé sýry typu Gouda.