A to ještě berani mohli být za bod rádi…

PSG ZLÍN- KLADNO 3:4 PO SAM NÁJ.(0:1, 2:1, 1:1 – 0:0)

„Jsem rád, že jsme dokázali vyhrát. Navíc v nájezdech, což je disciplína, která nám v minulosti moc nešla," oddechl si hlavní kladenský trenér Zdeněk Vojta.

Jenže Rytíři včera mohli odvážet všechny klidně i tři body. Tak si vše sesumírujme. Tři vteřiny před první sirénou Tenkrát v přesilovce otevřel skóre. Důrazný Balaštík ve 25. minutě vyrovnal a ještě stačil schytat pár ran obránců Kladna. Ve 36. minutě podruhé rozesmutněl Zimní stadion Luďka Čajky Dragoun. Odpověď přišla za dvě minuty, po ťukesu Melenovského a Čecha. Potřetí stadion oněměl v 51. minutě po třetí trefě Treilleho, kde však neměl nejčistší svědomí brankář Štůrala. O chvíli později však zastavil francouzského útočníka fantastickým zákrokem, kde na čáře mu lapačkou sebral jistý gól. A dvě minuty před koncem v přesilovce potřetí vyrovnal ránou od modré čáry Marušák. „Zatím jsme vždycky prohrávali, snad se to zlepší," doufal asistent trenéra Juraj Jurík.

V první třetině ve středu kluziště zasadil zřejmě čistě „strom" Okál, do kterého narazil Hořava, jenž byl se středně těžkým otřesem transportován do Baťovy nemocnice.

V kabině se ptal kde je. Doufejme, že to bude jen střední otřes mozku. Zákrok jsem viděl zezadu. Máme možnost ho posoudit na videu a poté případně protestovat. Buď to nebyl faul, nebo ho rozhodčí neviděl," bral celou situaci s nadhledem Vojta.

„Byl to čistý hit. Bylo to na rameno, otřes mozku byl způsobem až pádem. Očko v klíčovém momentu šel pod něj, nebyl tam žádný rozjezd. můžu se ale mýlit, je to prvotní názor," podotkl Jurík.