„Novou kostku už potřebujeme, ta současná byla instalovaná ještě za časů HC Hamé a technický pokrok nezastavíte. Od fanoušků i partnerů klubu víme, že by jim nové zařízení udělalo radost,“ konstatoval Miroslav Adámek, prezident hokejového klubu a primátor města Zlína.

Klub chce pořídit na Zimní stadion Luďka Čajky „TV kostku“ ve špičkové kvalitě.

Vybraný typ by návštěvníkům zápasů Beranů nabízel například detailní záběry z ledu, hlediště i brankoviště, je vybaven časomírou a je možné jej napojit na kamerový systém.

Spoluzakladatel obchodního internetového portálu Václav Liška oficiálně představil svou firmu, která nyní minimálně rok bude sponzorovat zlínský hokej.
Chceme čtvrtfinále, vyhlásil šéf Aukra, sponzora zlínského hokeje

Využití může mít i v rámci tréninků a to jak extraligového A týmu, tak také mládežnických celků.
Na možnost získat dotaci na nákup multimediálního zařízení klub upozornila Česká unie sportu.

„Pokud budeme s žádostí úspěšní, mohlo by dojít k instalaci nové TV kostky na přelomu roku či na začátku příštího,“ prohlásil Radomír Zbožínek, viceprezident Beranů Aukro Zlín.

Novou „TV kostku“ chce klub pořídit i za situace, kdy by přišla z MŠMT záporná odpověď.

„Byla by to komplikace, nicméně nějaká řešení tady jsou. Například leasing. Všichni ale věříme, že budeme s žádostí o dotaci úspěšní,“ řekl Miroslav Adámek.

 Ondřej Holomek
Obránce Ondřej Holomek: Vsetín byl jasná volba

Zlínský hokejový klub prochází obdobím zásadních změn. Před několika týdny představil nového generálního partnera, kterým se stala společnost Aukro.

Spolupráce je uzavřena na nadcházející sezonu s možností následné opce na jeden rok. Vzniklo také nové logo, jehož dominantou je hlava berana.

Klub má také nového generálního manažera, který se stal bývalý vynikající hokejista a poté dlouholetý expert České televize Martin Hosták.

Novým generálním sponzorem zlínského hokeje je Aukro
Novým generálním sponzorem zlínského hokeje je Aukro, v logu je opět beran