Ve třetí části však Znojmo dvě góly Bartoše a Lucianyho otočilo výsledek. Jenže poslední slovo si vzali berani. Nejprve Kulda vyrovnal a 62 vteřin před koncem Herman otočil výsledek.

„Pořád se to bude zlepšovat, led není optimální a puky skáčou. Je to ještě plácaná. Ale už se to ladí do extraligového tempa,“ poznamenal k zápasu střelec vítězné trefy Jakub Herman.

Libor Kašík
Kašík jako Hašek, píšou v Rusku. Příjemné, přiznává gólman ze Zlína

Klub včera zároveň oznámil, že do zlínského hokeje na pozici hlavního partnera se vrací Bzenecká společnost RI Okna, která v sezonách 2007/08 a 2008/09 generálním a titulárním sponzorem klubu.

PSG BERANI ZLÍN - ZNOJMO 3:2 (1:0, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 1. Valenta (Okál, Honejsek), 55. Kulda, 59. Herman (Honejsek, Okál) – 43. Bartoš (Němec), 46. Luciany (McPherson).

PSG Berani Zlín: Huf – Nosek, Žižka, Řezníček, Padrnos, Gazda, Valenta, Hamrlík – Herman, Honejsek, Okál – Kulda, Šlahař, Poletín – Kubiš, Fryšara, Ondráček – Sedláček, Fořt, Popelka – Karafiát.

Orli Znojmo: Halász – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Šnajdar, Tejnor, Kruckovyč – Hlava, Stretch, McPherson, Guman, Braes, Luciany, Bartoš, Mrázek, Němec, Bulín, Špaček, Oščádal.