Do sestavy Beranů se po trestu vrátil Kubiš, na ledě nechyběli ani zkušení obránci Žižka a Novotný. Na lavičce se už objevil brankář Kašík.

Během úvodní třetiny se diváci branky nedočkali. Změnila to až druhá část duelu, ve které se ve dvou případech prosadili domácí – vždy to bylo v početní převaze.

Fanoušci Beranů. Ilustrační foto
Proti Tygrům pouze za 50 Kč!

Hostům se v třetí třetině naskytla skvělá příležitost na snížení, nedokázali však zužitkovat téměř minutu a tři čtvrtě dlouhou přesilovou hru pěti proti třem. Branky se přesto dočkali, ve 48. minutě skóroval Hejcman.

Tipsport ELH, 19. kolo

HC Vítkovice Ridera – PSG Berani Zlín 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 30. A. Solovjov (Marosz, J. Hruška), 34. Svačina (Illéš) – 47. Hejcman (Vopelka). Střely na branku: 31:27. Vyloučení: 7:10. Využití: 2:0. Rozhodčí: Pešina, Pilný – Lhotský, Svoboda

HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, P. Koch, Jakub Stehlík, L. Kovář – M. Kalus, Dej, R. Bondra – Svačina, J. Hruška (A), Illéš – Lednický, Marosz, Fridrich – Bernovský, L. Krenželok (A), J. Krejsa.

PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, Mamčics, Trška,  – T. Mikúš, Hejcman, Vopelka – Köhler (A), Honejsek, R. Veselý – M. Novotný (C), Karafiát, O. Flynn – A. Zbořil, P. Sedláček, Sebera.