„Smlouvy jsou podepsány na dva roky s tím, že po první sezoně mají Bukarts s Holíkem ve smlouvě výstupní klauzuli, že mohou odejít do zahraničí," vysvětlil jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

„Jsem rád, že jsme korektní jednání dotáhli do konce a v současnosti první útok týmu zůstane pohromadě. Buky mezi ně úžasně zapadl. S Havířovem jen musíme doladit náležitosti ve smlouvě, kterou jsme podepsali již před tuto sezonou," podotkl Kamas s tím, že Holík měl i nabídky z KHL.

„Pro mě je podstatné, že se nebavíme jen o penězích ale i dalších věcech. Uvědomuju si ale, že se jim musí dát šance, pokud přijde zajímavější zahraniční nabídka. Jejich případný odchod mě ale bude mrzet," reagoval šéf klubu.

Se vzrůstající formou celé řady pravděpodobně se o hráče zajímaly i jiné extraligové týmy. „To jsem neřešil. Bylo by divné, kdyby se nezajímaly. Soustředil jsem se, aby Buky zůstal," reagoval Kamas.

„Jsem velmi šťastný, že zůstávám součástí zlínské organizace. Na podmínkách smlouvy jsme dohodli rychle a korektně. Klub projevil značný zájem a věří mi, za což jsem velmi rád. Děkuji všem fanouškům a spoluhráčům, že mě přátelsky přijali mezi sebe. Cítím se zde velmi dobře, proto bylo rozhodnutí zůstat ve Zlíně velmi jednoduché," přiznal Bukarts.