„Určitě budeme chtít domácím oplatit minimálně jednou porážku z úvodního duelu," přál si asistent trenéra Bokroše Jaroslav Stuchlík, který moc dobře ví, že jeho svěřence nebude v hlavním městě čekat nic jednoduchého.

„Nemyslím si, že by protivník něco na své hře, kterou se prezentoval u nás, změnil. Uspěl s ní proti Znojmu, Spartě. Proč by to také dělal," přemítal Stuchlík.

Hledat složitě přednosti protivníka dlouho nemusel. „Slavia hraje stále stejně – jsou nesmírně nepříjemní před brankou, agresivní, ba až dotěrní. Navíc jsou velmi disciplinovaní," vypozoroval Stuchlík. „Očekáváme, že stejně jako ve všech duelech se nás pokusí v úvodu zatlačit," vytušil Jaroslav Stuchlík.

Zlín se také musel vypořádat s neznámým prostředím, jelikož finále tehdy premiérově hostila čerstvě zkolaudovaná Sazka Aréna. Také rozměry kluziště ve srovnání se stařičkým Edenem jsou mnohem větší.

„Soupeř má také raději menší kluziště a uhráli body na Spartě. Dopředu si nepřipouštíme, že by nám něco nemělo sedět, podmínky jsou pro obě strany stejné," připomněl, že ani Slavia v nové aréně neodehrála jediný zápas.

Naopak se všichni nesmírně těší.

„Určitě to pro mě bude velký zážitek. Každý den se nepostaráte o premiérový zápas v nové hale. Navíc zázemí na Slavii a nové aréně se nedají vůbec srovnat. Zatímco v Edenu jsme si připadali jako sardinky, tady nás čeká ten největší luxus," už se těšil Stuchlík, který přitom měl postrádat ze zdravotních důvodů brankáře Murína. „Nepřipouštíme si, že by neodjel," tvrdil Jaroslav Stuchlík.