o prohře 3:6…
Každá porážka nás zadupává níž a níž, psychika se rozpadá. Zápas byl do třetí třetiny stále o gól. Jak jsou kluci nahlodaní, tak to jde vidět, nejedou nohy. I když jsme teprve po čtvrtém kole, tak bych přesto řekl, že už je tam deka. Bojujeme s úzkým kádrem, teď nás to dohnalo – přesilovky se musí překopávat, výkon je na pár borcích.

o třech trefách v přesilových hrách…
Vyšly nám, bylo to pozitivní. Góly jsme však paradoxně potřebovali v zápasech s Litvínovem nebo Budějkami, měli jsme snad sedm a nedali ani jednu branku. Dneska nám to bylo úplně k ničemu. Lajna spolu hraje už od začátku sezony, padlo to dnes. Bohužel v nesprávný čas. Body z toho nemáme. 

Extraligoví hokejisté PSG Berani Zlín (v modrém) ve 4. kole v pátek na svém stadionu hostili v derby ostravské Vítkovice.
Autor tří bodů Mikúš: Je to hodně frustrující. Věří ve venkovní zisk bodů

o brzkých obdržených brankách po vyrovnání…
Určitě to bylo klíčové. Říkáme si, že po vstřeleném nebo obdrženém gólu je důležité střídání, abychom to další uhráli na 0:0. Dvakrát jsme ze druhého střídání dostali gól. V těchto pasážích je to důležité.

o útočné dvojici Okál, Šlahař a její bilanci –4…
Někdy to tak je, není to pouze jejich chyba. Hraje tam s nimi více hráčů. Spíše nás sráží individuální chyby. Jsou v každém utkání. Ujedou nám sami na bránu nebo je tam volný hráč.

Extraligoví hokejisté PSG Berani Zlín (v modrém) ve 4. kole v pátek na svém stadionu hostili v derby ostravské Vítkovice.
Třikrát srovnali, řádili v přesilovkách. Berani přesto doplatili na chyby

o návratu zraněných hráčů…
Vopelka má virózu, ten by z těchto čtyřech mohl být k dispozici. Ještě však uvidíme. Ferenc má sádru, Němec problémy s vazy v koleni. Honejsek má mít ještě nějaká vyšetření.