„Utkání jsme nezačali vůbec špatně, v první třetině jsme hráli solidně," pochvaloval si Hamrlík, který po předchozím působení v roli asistenta trenéra Roberta Svobody proti Dynamu potřetí vedl Berany z pozice hlavního kouče.

Hokejisté Zlína ani po trefě Köhlera nepolevili, vytvořili si další příležitosti ke skórování a potenciálnímu navýšení vedení na 2:0. „Možná jsme mohli jít i do vyššího vedení," uvědomuje si někdejší bývalý obránce, který ze střídačky sledoval výborné počínání domácího brankáře Frodla.

Tomáš Žižka
Žižka vychválil Kašíka: Bez něj bychom končili na dvouciferném čísle

Hostům se navíc ke konci páté minuty naskytla úvodní přesilová hra zápasu. V této početní převaze, stejně jako dalších dvou, však nehráli dobře. „Početní výhody se nám nevydařily, ze tří jsme měli jedinou střelu. Celkově rozhodlo, že jsme neutekli o více než jeden gól," mrzí dočasného lodivoda Zlína.

Zatímco hosté v přesilovkách nezářili, Dynamo zužitkovalo hned tři početní výhody. Poprvé se tak uskutečnilo na konci jedenácté minuty, kdy se premiérovou trefou v sezoně prezentoval Adam Musil. 24letý centr v průběhu zápasu přidal další dvě branky. „Pardubice odehrály výborné přesilovky. Poté jsme už na ně vůbec nenašli odpověď. Bylo vidět, že se dostaly do pohody a hrály, co chtěly," uzavřel 48letý trenér.

Bedřich Köhler v Pardubicích otevřel skóre. Hokejoví Berani nakonec padli 1:5.
Výborný úvod, pak kolaps. Berani v Pardubicích pětkrát inkasovali

Hokejoví Berani se po čtyřech zápasech na venkovních kluzištích v pátek poprvé po čtrnácti dnech představí na Zimním stadionu Luďka Čajky, duel proti Mladé Boleslavi je naplánovaný na 17.30 hodin. V dresu soupeře se představí ještě nedávný kapitán Zlína Tomáš Fořt nebo další bývalí hráči moravského klubu David Šťastný, Jan Dufek a Valentin Claireaux.