Utkání bylo bojovné a vyrovnané, přesto to byli zlínští Berani, kteří od začátku měli výsledkově navrch a vedli až o dvě branky (3:1, 4:3). Těsně před druhou sirénou si však dali nešťastný vlastní gól, který výsledek srovnal (4:4).

Zdroj: Břenek Martin

Do posledního dějství hosté „překopali“ sestavu, šli ještě jednou do vedení, ale to bylo naposledy. Ve zbytku času již totiž dominovali domácí a vítězství si pohlídal.

„Musím vyzvednout výkon a nasazení obou týmů, což způsobilo, že zápas byl vyrovnaný, plný bojovnosti a dobrého bruslení,“ ocenil trenér domácích Libor Forch.

Vítězem 5. Krajského bodovacího turnaje mládeže kategorie B hraného v sobotu ve Vsetíně se stal Jakub Doležel z KST Zlín, který během celého turnaje okusil jen jednu těsnou porážku.
Podívejte se: Vítězem turnaje mladých stolních tenistů ve Vsetíně je Doležel

„Cílem a úkolem našeho výběru v sezoně je splnit předepsanou klubovou metodiku, která určuje co mají děti zvládnout v dané kategorii. Konkrétně jsme se zaměřili na velký objem bruslení, skills dovednosti a v neposlední řadě také morální a herní výkony v zápasech přiblížit našim představám,“ dodal spokojený kouč Vsetína.