„Pro první tým ne, ale něco by se vybrat dalo. Klukům to jde. Mají fyzičku, těžko se obcházejí, protože těžiště mají z hokeje, jsou šikovní s míčem. Někteří jsou výborní a mohli by hrát nižší soutěže," ocenil s úsměvem Zdeněk Grygera, manažer Fastavu a dvougólový střelec duelu.

Stejný počin zvládl na opačné straně také Zdeněk Okál, jenž se na konci radoval z výhry. Cenný výsledek proti zkušeným borcům včetně koučů Bohumila Páníka, Jana Somberga či obránce Davida Hubáčka ale nepřeceňoval.

„Je vidět, že to mají pořád v noze. Běžecky nám sice moc nestačili, ale fotbalovou kvalitu mají. Kopali si to ze strany na stranu a my jsme jen lítali," usmál se. I přes svůj vydařený výkon ale nad změnou sportu nepřemýšlí. „Jelikož mám už děravé kopačky, tak to vůbec," reagoval dobře naladěný „Očko".⋌ (jš)

FASTAV ZLÍN – PSG ZLÍN 3:5 (2:1)

Branky: Grygera 2, Železník – Okál 2, Ondráček, Čachotský, Říčka. Fastav: Plesar – Fabík, Grygera, Páník, Hubáček, Železník, Červenka B., Hellebrand, Slončík P., Somberg, Jelínek, Novák, Hábl, Frajt, Hanko, Murka, Matulík, Sebera, Plišťák, Švehlík. PSG: Marušák – Kotvan, Vlach, Veselý, Matějíček, Sedláček, Čachotský, Ondráček, Okál, Fořt, Šťastný, Kubiš, Říčka, Hučko. Trenéři: Vlach, Jurík.