Beranům se do sestavy vrátili David Nosek a Pavel Sedláček, na soupisku se stále nedostali Libor Kašík, Štěpán Fryšara, Jakub Herman a Zdeněk Okál.

Úvodní třetina nabídla jediný gól, který se dostavil v přesilové hře hostů. Domácí se do vyloženějších příležitostí neprobojovali.

Ve druhé části znovu byla k vidění branka Českých Budějovic – domácímu výběru Roberta Svobody přitom nepomohl videorozhodčí ani trenérská výzva.

Berani do třetího dějství vlétli aktivně, přičemž se dočkali také vstřelených branek. Nejprve snížil Jakub Šlahař, v 54. minutě dokonce vyrovnal Tomáš Fořt. Hosté však ze Zlína přeci jen odvezli tři body, početní převahu v poslední minutě zužitkoval Voženílek.

Kometa proti Zlínu
Hamrlík: Ostudný výkon, zaslouženě jsme prohráli

Tipsport ELH, 47. kolo

PSG Berani Zlín – Madeta Motor České Budějovice 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 47. Šlahař (Nosek, J. Ondráček), 54. Fořt (Kubiš, Ferenc) – 18. Z. Doležal (Slováček, R. Přikryl), 30. Beránek (Gilbert), 60. D. Voženílek (R. Přikryl, Slováček)

Střely na branku: 29:31. Vyloučení: 7:5. Využití: 0:2. Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Lederer. Bez diváků.

PSG Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Ferenc, Gazda, Nosek (A), Suhrada – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Köhler, Honejsek, Dufek – J. Ondráček, P. Sedláček, Šlahař – Sebera, Karafiát, Dobiáš.

Madeta Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (C), Plášil, Štencel, Slováček, Lytvynov, Kubíček – M. Novák (A), Toman, Z. Doležal – Jonák, D. Voženílek, Holec – Beránek, R. Přikryl, Gilbert – Karabáček, P. Novák, Alderson.