„Vyhovuje mi, když mám hodně zákroků. Ani nevím, kolik jsem jich dnes měl. Pro brankáře je to lepší, když se udržuje v provozní teplotě," přiznal však 23letý zlínský gólman Kašík.

Vyčítáte si některý z gólů?

Tento gól byl vyústěním tlaku Sparty, která měla hodně střel. Něco mi za záda po takovém náporu spadnout muselo. Rána byla nešťastně tečovaná naším obráncem a už jsem nestačil zareagovat. U dalších dvou obě akce Sparta sehrála velmi dobře. Těžko se proti nim něco dalo vymyslet. Na dnešním výkonu Sparty bylo vidět, že se herně zvedá.

Zdroj: DENÍK/Jiří Hejtmánek

Do tlaku jste se dostali až ve třetí třetině. Nebylo to pozdě?

V ní jsme měli chvíli herně navrch. Riskovali jsme a chtěli zvrátit výsledek. Možná nám chybělo i štěstí. Pokud by se nám podařilo dát druhý gól, tak by se Sparta začala o výsledek strachovat. Ale to je o kdyby, na to se nehraje. Začali jsme pozdě.

Nemyslíte si, že by na vás doléhala únava po předcházející náročné sérii předkola s Třincem?

Já si ji nepřipouštím a kluci také ne. Série končí, až prohrajeme čtvrtý zápas. Budeme bojovat a uděláme všechno pro úspěch.

Nedělní třetí duel byl ve Zlíně vyprodaný, na dnešní čtvrté utkání ale přišlo oproti očekávání méně diváků. Nepřekvapilo vás to?

Vstupenky jsou oproti základní části dražší, zápas byl v televizi. Což asi některé fanoušky odradilo. Ale diváci byli skvělí, drželi nás. Chtěl bych jim touto cestou poděkovat, pokud by se už pokračování série v pátek do Zlína nevrátilo.