Na zlínské scéně se tajemný Pan X objevil těsně po Vánocích. „Musel ho přinést Ježíšek. Dlouho jsem si někoho takového přála potkat, je naprosto rozkošný,“ rozplývala se Zlíňanka Dobromila Joudová, objímajíc cizince. „Beztak ho Santa Claus skopl ze saní,“ hřímal naopak její manžel Kazimír.

Ten není jediný, komu Pan X leze do zelí. „Nikdy se nestalo, že bych šel na diskotéku a tam nebyla ani jediná dívka. Když jsem šel zklamaně domů, viděl jsem před radnicí přímo stádo pokřikujících žen. Myslel jsem, že to je nějaká feministická demonstrace a že se možná na mě vrhnou a zmydlí mě,“ popisoval jeden s místních plejbojů Tonda Vomáčka. Za chvíli si ale všiml, že hesla, která vyvolávají, by asi nikdy feministky nevypustily z pusy. „Bylo to samé 'miluju tě' a 'ty jsi náš král a vládce'. Naštvalo mě, že tak neobletují mě, ale nějakého přivandrovalce,“ netajil seVomáčka.

Na kloub záhadnému cizinci zatím nepřišla ani média. Kterákoliv hlasatelka či reportérka, která se ocitla na vzdálenost menší než padesát metrů od Pana X, se už nevrátila do redakce. „Poslala sice aspoň fotku, ale na té je stejně prd vidět. Jediné, co z ní poznáme, je to, že lapil i primátorku,“ shodlo se vedení jedné z místních redakcí.

Muži ve Zlíně přemýšlejí, jak se dotěry svádějícího jejich dcery, družky a manželky zbavit. „Zaplatím mu jízdenku na Regionovu do Otrokovic nebo Vizovic. Kdyby mu to nestačilo, přidám mu všechny dárky, které jsem dostal pod stromeček,“ slíbil Kazimír Jouda.

Na otázku, zda se nebojí o výprask od mužů z těchto měst, však odmítl odpovědět a potichu se vypařil směrem k nádraží.

Informace v tomto článku se nezakládají na pravdě.