Zazní i nové písně

Přibližně sedmadvacet písní zahraje Klus tuto neděli v kulturním domě Elektra v Luhačovicích, v pondělí pak ve zlínském klubu Masters of Rock Café. Pocházejí ze všech alb, která doposud vydal, některé však fanoušci ještě neslyšeli. Koncert odstartuje 1. píseň.

Tomáš Klus vyjel letos na své vůbec první česko-slovenské turné. Po úspěšném tažení všemi singlovými, ale i prodejními hitparádami, kde se dlouhodobě všechna jeho alba drží na prvních příčkách, se Tomáš Klus těší také z ocenění v hudebních anketách i z neustále vyprodaných koncertů.

Po letošní nabité festivalové sezoně začal sérii svých podzimních vystoupení tentokrát na Slovensku a poté se vydal po kulturních domech v Čechách a na Moravě.

Tomáš Klus společně s kytaristou Jiřím Kučerovským přibrali na podzimní turné dva hosty, Petra Škodu (cajon) a Honzu Lstibůrka (kontrabas). Kdo jim bude dělat na Zlínsku předskokana, je překvapením. Každopádně to má být jeden z přihlášených na inzerát, který vyvěsili muzikanti na Facebooku.

„Předkapela" zahraje 20 minut

„Nemusíte hrát dlouho, stačí dvacet minut. Půjčíme vám dva mikrofony a můžeme nazvučit až dvě akustické kytary, obojí v případě, že budete dva. Chcete-li si zahrát, pošlete nám svá dema. Z každého města a okolí, v němž budeme koncertovat, vybereme někoho, kdo se nám líbí," stálo ve výzvě zveřejněné na internetu. 

Kde můžete Tomáše Kluse vidět naživo?

4. 11. LUHAČOVICE MDK ELEKTRA

5. 11. ZLÍN MASTERS OF ROCK CAFÉ

6. 11. HODONÍN KD HORNÍ VALY

8. 11. BRNO SEMILASSO

9. 11. BRNO SEMILASSO

15. 11. PRAHA LUCERNA Velký sál

19. 11. OSTRAVA DŮM KULTURY

20. 11. OSTRAVA DŮM KULTURY

26. 11. LIBEREC DŮM KULTURY

3. 12. KLADNO DŮM KULTURY

4. 12. LITOMĚŘICE MKS

7. 12. ČESKÉ BUDĚJOVICE KD VLTAVA

8. 12. HAVLÍČKŮV BROD KD OSTROV

11. 12. CHEB KC SVOBODA

12. 12. RUMBURK DK STŘELNICE

15. 12. PLZEŇ KD ŠEŘÍKOVKA

16. 12. PLZEŇ KD ŠEŘÍKOVKA