„Soutěžící mohou být ze všech věkových skupin a rozhodně nemusejí jít o profesionály. Pokud třeba na rodinných oslavách rádi vyprávíte příhody ze života či vtipy, měli byste o účasti uvažovat,“ motivuje dramaturg a manažer provozu Besedy Otrokovice Josef Huslík.

Přihlášky je možné podat až do soboty do 14 hodin, a to buď osobně v Besedě Otrokovice, telefonicky na číslech 724 448 304 a 571 118 100 nebo také na e-mailu huslik@beseda.otrokovice.cz.

„Pro vítěze jsou připraveny knihy, DVD i hudební nosiče. Jak vybízí samotné téma večera, tak jejich obsah bude hlavně zábavného charakteru,“ dodal Huslík.

Po vyhlášení výsledků a předání cen pak v 17.30 hodin zahraje Divadelní spolek z Kroměříže anglickou komedii Michaela Cooneyho Habaďůra.

Zábava bude pokračovat i po 19. hodině, kdy začíná talk show herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti Davida Vackeho. Tu bude hudebně doprovázet cimbálová muzika Radovan.

„Povídání by mělo vytvořit příjemnou atmosféru, která divákům vydrží i po návratu domů. O to se během vystoupení jistě postarají také dva hosté. Jeden z nich je překvapením, druhým by měl být hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák. Věřím, že rozhovor s oběma bude velmi zajímavý,“ nastínil David Vacke.

Ten se také těší na proložení svého výstupu cimbálovou muzikou. „Jsem z vlastního podobného pořadu zvyklý spíše na muzikálové písně, s cimbálem to bude zase jiné. Jsem zvědavý.“

Vstupné na celou akci je 50 korun a je v něm zahrnuta i ochutnávka vín, která se bude prolínat celým programem.

ANNA ZAPLETALOVÁ