Na letní festival do Vizovic přijede Avantasia

Na festivalu se dále křtilo DVD z červencového Masters of Rock, jeho kmotrou se stala půvabná zpěvačka After Forever Floor Jansen. Tobias Sammet z Edguy pak rozjásal davy potvrzením své účasti s projektem Avantasia na Masters of Rock 2008 ve Vizovicích.

„Akce se vydařila nad očekávání, kapely i atmosféra jsou skvělé, pro Edguy fanoušci dýchali. Jsme také rádi, že se podařilo pro návštěvníky zajistit lepší služby, k nimž patří třeba šatna. Ta už bude nyní součástí haly i pro další koncerty,“ zhodnotil organizátor koncertu z pořádající agentury Pragokoncert Jiří Daron. A žádostem metalistů vyšli vstříc i v nabídce kapel pro příští letní Masters.

„Obrovským přáním už několik let je Sonata Arctica. Nebylo je ale možné získat. Až letos nám potvrdili účast. Výjimečné je také vystoupení Tobiase Sammeta s jeho projektem Avantasia, který se živě nikdy nerealizoval,“ prozradil Daron. Dalšími potvrzenými je například Apocalyptica, Arakain s plzeňskou filharmonií a dodal, že ještě se jedná o dalších hvězdách, například bubeníku legendárních Kiss.

PŘEČTĚTE SI DALŠÍ ZPRÁVY ZE ZLÍNSKÉHO KRAJE:

Zpravodajství Sport Kultura Podnikání Černá kronika