To vše v plné míře přináší tradiční turné gospelových zpěváků černé Ameriky. Už dnes se ve zlínském kostele sv. Filipa a Jakuba uskuteční vystoupení Justin Blair & The Soulful Gospel Singers .

„Je to soubor složený z elitních gospelových zpěváků pocházejících z Washingtonu. Posbíral mnoho ocenění po celých Spojených státech a v regionu Washington DC je považován za nejlepší gospelový soubor vůbec. Respekt si svými pěveckými výkony získali na domácí i mezinárodní půdě a jejich jedinečný styl a nasazení unáší návštěvníky koncertů na nezapomenutelnou cestu," láká David Mlčoch z pořádající agentury Pragokoncert.

Představí se čtyři špičkoví zpěváci Lauren Nicley (soprán), Tamara Fingal (alt), Anna Brown (alt) pod vedením sbormistra Justina Blaira (tenor) . To vše za klavírního doprovodu Rylanda Andersona.

„Repertoár obsahuje hlavně klasické gospelové skladby jako Joshua Fought The Battle of Jericho, Oh When The Saints, Let The Church Amen, Oh Happy Days a mnoho dalších," přiblížil Mlčoch.

The Soulful Gospel Singers často koncertují také s výherci Grammy Award, jako jsou Richard Smallwood, Donald Lawrence, Marvin Sapp, Ce Ce Winnans a mnoha dalšími.

Vystoupení je velmi impulzivní a intenzivní. Zažijete neopakovatelnou a pohodovou atmosféru, kterou si po předvánočním shonu přinesete až domů pod váš vánoční stromeček.

Nenechte si proto tento jedinečný a neopakovatelný zážitek ujít a přijďte na večer plný pohody a nádherných tónů, který se tentokrát uskuteční těsně před Vánocemi," doplnil za pořadatele Mlčoch. (poh)