„To, co prožíváme jako pořádající agentura v poslední době, opravdu nikomu nepřeju. Změny podmínek takřka každý den, co platilo včera už dneska neplatí. Snažíme se v dané situaci hledat řešení, ale už je to opravdu těžké," uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

„Aktuálně jsme nuceni odložit vystoupení Lúčnice z důvodů nařízení platných od pátku na Slovensku. Ze strany vedení souboru i naší byla vůle vystoupení uspořádat, ale včerejší aktualizace podmínek na Slovensku jim neumožní v pátek vycestovat za hranice. Do toho jsme se včera dozvěděli o plánu pana hejtmana Zlínského kraje o zákazu společenských akcí nad 100 osob, což způsobilo také odložení koncertu Michala Hrůzy, který se měl konat příští týden. Ostatní prosincové koncerty budeme řešit podle aktuálních nařízení v nejbližší době,“ dodal Žáček.

Náhradní termíny odložených vystoupení budou oznámeny v co nejkratší době. Vstupenky zůstávají v platnosti. Majitele vstupenek pořadatelé žádají o trpělivost a pochopení situace. 

Helena Čermáková, Miss České republiky 2021
Miss ČR 2021 Helena Čermáková: Byl moment, kdy jsem se chtěla otočit a jet domů