Interiéry zámku se po dva dny promění k nepoznání. Zkrášlí je výstava svatebních šatů a různých doplňků, které ke svatbě patří.

„Návštěvníci se mohou těšit i na ukázku svatebních kytic, svatebních oznámení a pozvánek, v zámecké jídelně bude prostřena slavnostní svatební tabule," zve vedoucí oddělení marketingu zlínské zoo Romana Bujáčková.

Upozorňuje, že zámek nezapomněl ani na pány. „Kromě aktuálních trendů svatebních šatů pro nevěsty máme připraveny i ukázky pánských svatebních obleků," dodává Bujáčková.

Vstupné do zámku Lešná zůstává i během výstavy stejné jako v průběhu roku. Dospělí za prohlídku jedenácti dobově zařízených pokojů zaplatí 50 korun, senioři a studenti 40 korun a děti od 3 do 15 let 30 korun. Za návštěvu stojí i zoologická zahrada. Areál podle Romany Bujáčkové rozzářila záplava rozkvetlých rododendronů, azalek a dalších okrasných rostlin.

„Do svých letních příbytků se již vrátili exotičtí ptáci a savci, kteří zimu trávili v chovatelském zázemí. Přístupny jsou také všechny průchozí expozice a voliéry," říká Bujáčková.

K nejobdivovanějším zvířatům prý patří pandy červené, které si užívají prostorné nové expozice. Rušno je také u klokanů rudokrkých, kde návštěvníci uvidí hned 18 mláďat.

„Děti se mohou těšit na velký zábavní koutek, atraktivní lanové centrum, jízdu na ponících nebo na svezení vláčkem. Občerstvení nabídnou 4 restaurace," poznamenala dále vedoucí.

Ke vstupu lze využít kromě hlavního vchodu i sezonní vstup, který je již otevřen každý den.