Od Školičky Koťata, přes základní školy z Rajnochovic, Trnavy, Neubuze, nebo také SK Kyselovice, DDM Matýsek Napajedla, TJ Sokol Napajedla, TJ Ostrožská Nová Ves a další.

Nechyběly ani taneční skupiny Detroit z Uherského Brodu, Kontrast dance Slušovice, Taneční škola Mědílkovi, Aerobik klub Zlín a mnoho dalších tanečních skupin, klubů či škol a oddílů.

„Strašně moc se nám tady líbilo i vystoupení bylo perfektní," svěřila se nadšeně trenérka děvčat z Rajnochovic Nela Ondroušková. Podle jejich slov porota byla spravedlivá a atmosféra ve zlínské sportovní hale ji i její svěřenkyně nadchla.

Absolutním vítězem dnešního tanečního klání se stala skupina Detroit z Uherského Brodu. Vedoucí Vendula Sušilová i dívky z této taneční skupiny zářily štěstím a vychutnaly si vítězství plnými doušky, vždyť je čekala sladká odměna v podobě úžasného dortu, který pro všechny vítěze přichystali pořadatelé.

„Postupujeme přímo do Prahy, je to paráda," pochlubila se děvčata z taneční skupiny Detroit a rozdávala úsměvy přítomným fotografům. Jejich vítězství nebylo jen tak zadarmo. Dívky tvrdě trénovaly a i středeční sváteční den stráví trénováním a pilováním tanečních sestav.

„Připravujeme nové vystoupení, ale co to bude, nepovím," nechtěla prozradit úspěšná trenérka Vendula Sušilová a vrátila se slavit za svými děvčaty.