Pořadatelé si pochvalovali například show v podání kapely Accept, která zde také točila live DVD. „Leningradští kovbojové předvedli pestrou show s kostýmy a číry, 13 muzikantů na scéně, to bylo také oživení festivalu. Filharmonie ze Španělska doprovázela německé Rage, publiku se to moc líbilo," řekl Daron.

Sobotní večer patřil finské kapele Lordi, která představila nové album, nové kostýmy a novou hororovou show. „Pak přišla lahůdka, vystoupení jednoho z nejlepších světových kytaristů Yngwieho Malmsteena," poznamenal pořadatel. 

Návštěvníci však nadšeně reagovali také na další kapely. „Například dnes kapela Dymytry hrála druhá z rána. Měla skoro zaplněný areál a výtečnou atmosféru. Není až takový rozdíl, jestli kapela hraje v deset hodin ráno, nebo v deset večer," podotkl Daron.

Pořadatelé nezaznamenali na čtyřdenním festivalu žádné technické potíže ani výrazné zdravotní komplikace návštěvníků. „Počasí bylo nejlepší, co jsme za 11 let zažili. Když je velké vedro, lidi to zdecimuje a není to dobré. Když přijde zima a do toho déšť, je to taky špatně," řekl Daron.

Příští rok podle jeho slov přijedou určitě ty kapely, které letos musely ze zdravotních důvodů svou účast odříct. Kvůli blížícímu se porodu zpěvaček to byly kapely Die Happy a Epica. Zranění způsobila neúčast punkové legendy The Exploited a kapely Dead Dealers. Program dalšího ročníku se tradičně zveřejňuje na zimní verzi festivalu Masters of Rock.

Na pořádek ve městě i okolí dohlížela policie. Podle policejního mluvčího Petra Jaroše se jeden ze stánkařů, čtyřiašedesátiletý muž ze Slovenska, úmyslně sám zranil nožem na krku. Policie věc vyšetřuje jako pokus o sebevraždu. Muž skončil ve zlínské nemocnici.

Policisté také denně zadrželi několik řidičů, kteří požili alkohol. Na začátku festivalu řádili zloději, vnikli asi do desítky stanů návštěvníků, jejichž majitelé přišli o věci za tisíce korun. Většina ze stanů nebyla ve stanovém městečku, lidé si je postavili u lesa.

„Poté jsme přijali určitá opatření a situace se zklidnila. Vykradeny byly poté ještě tři stany," uvedl Jaroš.