Akce se zúčastnilo s ohledem na slunné jarní počasí a na brzký začátek akce jen pár desítek návštěvníků.

V průběhu týdne ji bylo možno vidět i v roli herečky, neboť, až do soboty na místech, jako je 32. budova v továrním areálu Svit, k ní přilehlá ulice nebo park, natáčela záběry do snímku ‚Můj příběh‘. 

Na projektu se podílí také zlínští filmaři.

Herečka Vlastina Svátková se zatím nejvýrazněji projevila rolí manželky titulního hrdiny z úspěšných filmů Ganster Ka a Ganster Ka: Afričan. 

Představitelka této hlavní ženské role se narodila Slovence a Moravákovi, a ačkoli chtěla být odmala herečkou, herectví nevystudovala, absolvovala studium masmediální komunikace a pedagogiky, pracovala jako redaktorka v lifestylových magazínech a stala se jednou z nejúspěšnějších blogerek na Slovensku.

 K herectví se dostala přes reklamy a první větší příležitosti před kamerou dostala v seriálu Pojišťovna štěstí a v Bondovce Casino Royale. Diváci ji mohli vidět i v seriálu První republika. Dnes má za sebou přes dvacet rolí a napsala tři knižní tituly. (jas)

V neděli 21. dubna 2019 si v Ploštině na Zlínsku připomněli 74. výročí od jejího vypálení německými okupanty. V plamenech tam našlo smrt 24 obyvatel. Památku obětem druhé světové války tam uctili na pietním aktem.
Ploština: 74 let od tragédie, kdy tam nacisti upálili 24 lidí a vypalovali domy