Kapela má svůj jasný vzor a to americkou rockovou kapelu Pixies. Vypsaná Fixa patří mezi nejvytěžovanějsí hosty různých festivalů, drží ročně stovku koncertů po celé republice a vyjíždí i za hranice.

Svou aktuální desku Tady to někde je vydala Vypsaná Fixa letos v únoru. V květnu ji představila svým příznivcům i v podobě klasické vinylové desky, navíc doplněné o výpravný booklet, který je vložen do LP a mapuje příběh nahrávání tohoto alba.

„Vinyl k naší poslední desce se opravdu povedl a máme z něj velkou radost. Díky většímu formátu vyniká „čistý“ vizuál našeho kytaristy Mejly a vše dokresluje netradiční bílá barva samotné desky. V obalu je vložen i speciální sešit a každý, kdo si vinyl koupí, může si ve volném čase přečíst příběh vzniku nahrávky Tady to někde je,“ říká za skupinu Márdi.

Samotný koncert bude zajímavý i tím, že Vypsaná Fixa nebude mít žádnou předkapelu a místo toho bude vždy na začátku koncertu zpěvák Márdi číst úryvek z povídek, které jsou přílohou bookletu vinylu, a to vše za doprovodu zbytku kapely!

Kapela se přes léto věnovala festivalovému hraní. A na konci října ji čeká turné TADY TO NĚKDE JE. Bude to celkem šestnáct koncertů po velkých městech, z nichž první odehraje u nás v Masters of Rock Café ve Zlíně dne 27. 10. 2017!

Vstupenky jsou k dostání v kavárně klubu Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově, tel.: 777 701 592, v centrálním předprodeji vstupenek v Golden Apple Cinema, tel.: 571 817 255, dále v Record Music Uherské Hradiště, v informačním centru ve Vsetíně, v MIC Holešov a v sítích www.GoOut.net, www.ticketportal.cz, www.ticketpro.cz, www.ticketart.cz a www.ticketstream.cz. Více informací na www.mastersofrockcafe.cz a www.vypsanafixa.cz. (ex)

Ilustrační foto
Zlín ukáže v Drážďanech folklor i laskominy
Den zdraví ve zdravé škole
Bulgur, kuskus, nebo čočkový salát: běžná jídla na základní škole