A je to tady. Velké finále letošní soutěže Miss Opravdová krása – Miss OK 2018 se blíží. Vítězky krajského galavečera Sára Lyčková, Kristýna Suchyňová a Petra Zvoníčková budou bojovat o celkový titul Miss OK 2018. Finálový galavečer propukne v sobotu 16. června 2018 na kouzelném místě, a to na zámku v Mikulově.

Celým večerem bude provázet hvězdný moderátor Lukáš Hejlík, který se po čtyřech letech vrací na místo činu. Právě Lukáš Hejlík moderoval 1. ročník Miss OK a nyní se na něj hosté mohou opět těšit.

CELKEM 9 FINALISTEK

Co se vám vybaví, když se řekne „Opravdová krása“?

Někomu vzhled, jinému osobnost člověka, někdo si pod tímto spojením představí například nějakou zvláštní dovednost. Každopádně na velkém finále soutěže Miss OK 2018 se představí celkem devět finalistek, které jsou talentované, chytré a krásné.

Své umění budou předvádět v nejrůznějších disciplínách. Chybět samozřejmě nebude bohatý kulturní program nebo také oblíbená promenáda v plavkách.

„Opravdu je na co se těšit, protože celý večer bude v úplně novém konceptu. Jedinečný program bude letos opravdu bohatý a netradiční. Nečekejte obyčejnou soutěž krásy, my vám nabízíme daleko víc,“ prozrazuje Roman Štěpánek, ředitel soutěže.

Užijte si nejen jeden večer, ale rovnou celý víkend v jedné z nejoblíbenějších turistických oblastí plné vína, přírodních krás a unikátních památek. To vše a ještě víc vám nabízí Pálava.

EXKLUZIVNÍ PARTY

Vstupenky na finále jsou v prodeji na webové adrese ticket.rpsc.cz. Přijďte si vychutnat atmosféru krásného mikulovského zámeckého areálu a talent těch nejkrásnějších dívek Zlínského, Jihomoravského a Olomouckého kraje. Počet vstupenek je však omezen.

Navíc pokud si vyberete dražší variantu vstupenky, získáte vstup také na exkluzivní afterparty, na které se můžete těšit na další super program, bohatý raut a také osobní setkání s finalistkami.

HELENA HÁJKOVÁ