„Řidič vozidla značky Kia jel se spolujezdkyní směrem na Slovensko. U Kunovic prozatím z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s řidičem vozidla Audi. Všichni tři účastníci této události utrpěli zranění,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

„Řidič jednoho vozidla utrpěl dle prvotních odhadů pouze lehké zranění. Muž byl převezen do Uherskohradišťské nemocnice k dalším vyšetřením. V druhém voze jel mladý muž, který při nárazu utrpěl středně těžká poranění. Byl převezen sanitkou na urgentní příjem Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně,“ informoval mluvčí záchranářů Jakub Omelka s tím, že mladá spolujezdkyně musela být transportována vrtulníkem do Brna.

„Spolujezdkyně cizí státní příslušnosti, utrpěla mnohačetná poranění a byla převezena leteckou záchrannou službou Jihomoravského kraje na traumacentrum brněnské fakultní nemocnice v Bohunicích,“ sdělil mluvčí.

Kvůli přistání vrtulníku museli policisté zcela uzavřít silnici. „Poté jsme provoz řídili kyvadlově,“ dodala mluvčí.

Alkohol u řidičů vyloučila dechová zkouška. „Škoda je předběžně vyčíslena na 1,25 milionu korun,“ uzavřela mluvčí s tím, že nehodu vyšetřují uherskohradišťští dopravní policisté.

U Drslavic na Uherskohradišťsku se střetla dodávka a náklaďák. 10. 8. 2022
Nehoda u Drslavic, po srážce s kamionem dva zranění