„Mladý muž nezvládl řízení a zřejmě z důvodu vysoké rychlosti v zatáčce přejel přes pravý okraj komunikace, dostal smyk a narazil do zatravněného valu na opačné straně komunikace. Vozidlo se vlivem nárazu převrátilo přes střechu a řidič, který nebyl připoutaný bezpečnostním pásem, z vozidla vypadl,“ popsala událost policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Zlínští kriminalisté párají po totožnosti muže na snímku, který se pohyboval v centru Zlína na ulici Hradská v úterý 17. srpna dopoledne, zřejmě v čase 10.30 – 11.20 hodin.
V domě ve Zlíně se kradlo. Policie hledá tohoto muže, nepoznáte ho?

První pomoc poskytli zraněnému muži před příjezdem záchranářů dopravní policisté. Z místa ho poté záchranáři převezli do nemocnice. Kvůli svému zdravotnímu stavu nebyl schopen dechové zkoušky. Zda byl pod vlivem jakékoli návykové látky, ukáže až lékařské vyšetření. Jednadvacetiletý spolujezdec vyvázl z nehody bez zranění.

„Dopravní policisté zjistili, že řidič má již více než měsíc zadržený řidičský průkaz za jízdu pod vlivem alkoholu. Škoda na vozidle je vyčíslena asi na dvacet tisíc korun. Veškeré okolnosti havárie a rozsah zranění řidiče zůstávají v šetření dopravních policistů,“ uzavřela Monika Kozumplíková.