Krátce po půl jedenácté dopoledne se tam střetlo osobní auto s kamionem. Podle prvotních informací tam bylo podezření na zaklíněné lidi uvnitř osobáku.

Na místo byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Luhačovice a další ze Zlína. K události vyrazil také velící důstojník směny.

„Ve voze Volkswagen Passat byla zraněna jedna dospělá osoba a dítě. Oba se už ale nacházeli mimo auto v péči zdravotníka, který jel náhodou kolem. Po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby byli předáni do jejich péče a odvezeni do nemocnice. Řidič nákladního vozu zraněn nebyl,“ informoval za krajské hasiče Pavel Řezníček.

Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení. Silnice byla průjezdná kyvadlově.

„Po zadokumentování nehody policií bylo osobní auto naloženo na odtahovou službu a silnice uklizena od úlomků vozů a drobného úniku provozních kapalin,“ dodal. 

V sobotu  30. září 2017 se v Napajedlích konaly XVIII. Svatováclavské slavnosti aneb Síla rodiny. Dopoledne se konaly Jarmarečné hrátky na kostelních schodech. Na programu byl také Farmářský a řemeslný trh či Den otevřených dveří v Hřebčínu Napajedla.
Napajedelské Svatováclavské slavnosti kladly důraz na rodinu
Policisté šetří vražedný útok na malé děti ve Starém Městě
Hrůza, šílenství. Staré Město se vzpamatovává z šokující vraždy dítěte