„Nehoda se stala v sedm ráno na silnici ve směru na Otrokovice v křižovatce před místní částí Terezov,“ potvrdil za krajské hasiče Roman Žemlička. Na místo nehody byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z požárních stanic z Otrokovic a z Holešova.

Nehoda si vyžádala dvě zranění. „V jednom osobním autě byla zaklíněná zraněná osoba, kterou hasiči vyprostili pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Na páteřní desce zraněného přenesli do sanitního vozu,“ popsal Žemlička. O zraněné se postarali lékaři záchranné zdravotnické služby. Řidič druhého vozu vyvázl bez zranění, přičemž řídil sportovní užitkové vozidlo.

Na místě celou událost vyšetřovala policie, na incident se ptali svědků, personálu bazénu i napadeného chlapce. Toho následně zdravotníci odvezli do nemocnice.
Malého kluka napadla cizí žena! Incident se odehrál na otrokovickém koupališti

Účastníkem nehody byl také jorkšírský teriér, který cestoval ve voze, ze kterého byla vyprošťována zraněná osoba. O zvíře se hasiči postarali a pomáhala jim také kolemjedoucí cyklistka. „Později byl pes předán do péče Městské policie Otrokovice,“ doplnil Žemlička.

Silnice byla po celou dobu práce hasičů a zdravotníků oboustranně uzavřena. Zraněné osoby byly sanitkami odvezeny k dalšímu ošetření do nemocnice. Po odjezdu sanitních vozů byla silnice zprůjezdněna jedním jízdním pruhem.

Autor: Marcela Kaniová

Zlínský půlmaraton.
Král a první dáma zlínského půlmaratonu je z Ukrajiny. Slaví Veretskyi a Kiriars