V semifinále áčko Rokytnice nad Vláří ve Valašském derby překonalo záložní tým Rokytnice nad Vláří 5:0. V dramatickém finále áčko Rokytnice nad Vláří prohrálo s prvním celkem Rokytnice nad Rokytnou 3:5.

,,V úvodu reprízy loňského finále Malatinský nedotáhl do povedeného konce dobře rozehraný souboj se Zerzánkem a tak jsme prohrávali 0:1. Ve druhé dvouhře ovšem Křek nečekaně ve čtyřech sadách zdolal jedničku hostů Pavla Noska a já jsem ve třetím singlu pokořil Piálka a vývoj střetnutí jsme otočili na 2:1. Později jsme ještě vedli 3:2. Ve zbytku utkání už ale bodovali pouze hosté. Křek prohrál s Piálkem, já jsem nestačil na Noska a protože Piálek překonal také smolaře dne Malatinského, konečné vítězství putovalo na Třebíčsko. Soupeř nám tak oplatil finálovou porážku z loňského stolnětenisového turnaje při Setkání Rokytnic," informoval vedoucí kolektivu ze Slavičínska Vlastimil Bureš.

Na úspěch dosáhlo i záložní družstvo Rokytnice nad Vláří. To ve složení Ivo Petrů, René Žalek a Zdeněk Bureš obsadilo bronzovou příčku. Valaši v zápase o třetí místo zdolali Rokytnici na Jizerou 5:2. ,,Utkání se pro nás zpočátku nevyvíjelo příznivě. Žalek prohrál s Nesvadbou a já se Štensem. Celek z Krkonoš tak vedl 2:0. Díky velké bojovnosti jsme však duel ještě zvrátili v náš prospěch," radoval se po zápase o bronz vedoucí béčka Rokytnice nad Vláří Zdeněk Bureš.

Autor: Lubomír Hotař