„Chvilku sice trvalo, než jsme předváděly to, co jsme opravdu chtěly, ale důležité je vítězství. A také fakt, že jsme si utkání opět užívaly, radovaly z každé povedené akce," potvrdila jedna z nejstarších hráček zlínské kabiny.

„Druhý výhra v řadě nás před klíčovým duelem základní části určitě nakopne. Před kláním v Písku jsme se dostaly do pohody, což je strašně důležité," potvrdila Brzósková.

Po domácí porážce z úvodu nového roku je mladý tým připraven toto zaváhání odčinit. „V Písku to ale bude strašně těžké. Nejen tam, ale i v Jindřicháči jsou tyto palubovky pro nás dlouhodobě zakleté. Neznám příčinu, ale chceme to zlomit," burcuje.

I ona cítí, že kromě poctivého tréninku týmu pomohl z vleklé výsledkové krize mentální kouč. „Co s námi provedl? Dostal nás do pohody. Řekl nám, co máme dělat, jak si házenou užívat. Recept mentálního kouče, jehož pokyny se snažíme plnit, neznám, ale práce s ním se nám líbí," zubí se odchovankyně karvinské házené.

Třebaže po týdnu intenzivního sezení s Jiřím Kastnerem byla spolupráce přerušena, i ona věří, že tým ještě určitě navštíví.

„Uběhla krátká dona, abychom všechny jeho postřehy stihly dostat do sebe. Určitě nám má pořád co říci, spolupráce s ním nám prospívá. Pevně věřím, že to prokážeme už v příštím duelu. Do Písku jedeme vyhrát, potřetí za sebou," dodala Kateřina Brzósková.