Zpět dres Panterů totiž v nejbližší době opět oblékne hned trojice zkušených florbalistů Jaroslav Vaněk, Matěj Koňařík a Jan Valčík, kteří v létě ohlásili konec vrcholové kariéry a přestoupili do nově vzniklého klubu Lions Zlín.

„Se všemi jsme se dohodli na příchodu formou hostování, za což jsem velmi rád. Všichni totiž moc chceme extraligu v Otrokovicích udržet," potvrdil trenér a předseda klubu Panterů Daniel Folta.

Trojice posil si poprvé opět vyzkoušela extraligový trénink ve středu večer.

„Ještě to není ideální, pauza byla dlouhá a nic nechceme uspěchat," potvrdil Jaroslav Vaněk, který ještě netuší, jestli nastoupí již dnes od 19.30 hodin doma proti Střešovicím či v neděli v Ostravě. „Kondičně na nich pauza je znát, ale určitě se dokážou na zápas vyhecovat a nechat na palubovce duši. Navíc neocenitelné jsou především jejich zkušenosti, které nám hodně chybí," potvrdil Folta.

Jeho tým odehrál tři přípravné zápasy. Na úvod nejprve posílenému celku Lions o gól podlehl, aby následně porazil Trenčín i Uherský Brod.

„Nálada v kabině je dobrá, všichni moc chceme navázat na poslední výhru s Brnem a opustit spodní příčky tabulky. Pokud z víkendového dvojzápasu vybojujeme tři body, bude to skvělé," dodal Daniel Folta, jenž se navíc může těšit z návratu svého hrajícího asistenta Karla Ťopka do sestavy.