Ale ani v kvalitním složení na Hané nevyhráli. A to i přesto, že utkání se zpočátku pro Zlín vyvíjelo příznivě. Ten vedl 3:1, 4:3 a 7:5. V závěru dokonce ještě 9:7. V posledních dvouhrách ovšem podlehl Dorňák Petrovi Olejníkovi mladšímu a Oharek nestačil na Skalského.

,,Remiza je pro nás zklamáním a velkou ztrátou," přiznala po víc jak čtyři hodiny dlouhém souboji zlínská jednička Tomáš Smýkal. Ten však uznal, že Přerov si plichtu zasloužil. ,,Domácí hráči se prezentovali nátlakovým stolním tenisem. Byli jistí ve výměnách a zdobily je tvrdé údery. Nicméně, kdyby Dorňák dotáhl do povedeného konce dobře rozehraný duel proti Skalskému, v němž vedl 2:0 na sety a 5:1 v sadě třetí, mohli jsme se radovat z vítězství. Solidně rozehrané střetnutí ztratil také Oharek, jenž promarnil náskok 6:3 v pátém setu proti Vlachovi," litoval Smýkal.
Ten pro svoje barvy vybojoval čtyři singlové body. Oporou byl rovněž tříbodový Smoček. ,,Nedařilo se Dorňákovi, jenž si po prvním neúspěchu přestal věřit. Naštěstí alespoň výhrou nad Soukupem přispěl jedním bodem ke konečnému výsledku mladý David Oharek," uvedl hlavní tahoun Zlína Tomáš Smýkal.

PŘEROV – KST ZLÍN 9:9
Body KST Zlína: Smýkal 4, Smoček 3, Oharek, čtyřhra: Smýkal – Dorňák. Lubomír Hotař