„Je to můj největší úspěch. Hlavně týmový," potvrdil 20letý útočník Otrokovic, který ve čtvrtfinále nasázel Chodovu úctyhodných 12 branek (a čtyři asistence). „To jsem ani já nečekal. Věřím, že jsem nespotřeboval všechen prach a týmu ještě pomohu. Zatím mi kluci parádně nahrávají," skromně poděkoval florbalista, jenž přišel v létě na hostování z Vítkovic.

Co se včera stalo za stavu 8:0?

Zkrat. Asi jsme se už viděli v semifinále. Najednou to v hlavě cvakne a nic se nedaří. Výsledek podcenění. Ale strach o výhru jsem neměl. Náskok byl velký.

Co rozhodlo o vašem úspěchu v sérii?

Rozhodně lepší připravenost, hlavně psychická. Chodov si hodně věřil, že nás hladce přejede. Zraněné opory jim chyběly, asi nám to pomohlo, ale to patří k play off.

Proběhne nějaká velká oslava?

Ani ne, spíše po sezoně. Ale po utkání nám trenér dovolil pět piv, takže v autobuse to bude malá oslavička. (Smích.)

Nyní zarůstáte vousem. Jaké další překvapení pro fanoušky s postupem chystáte?

Už to mohu prozradit. Ostříhám se hodně krátce, téměř dohola. Limit jsou tři milimetry. (Důrazně.) Zejména fanynky si asi přijdou na své. (Smích.) Protože jsme jeden tým, půjdou do toho i trenéři. A pevně věřím, že paruku, kterou uděláme z našich vlasů, naopak bude rád nosit náš manažer Petr Hrabec. (Smích.)

Mají Panteři na finále?

Rozhodně šance tady je a není malá. Pokud budeme hrát jako nyní, všichni budou zdraví, stát se může cokoliv. Uděláme pro to maximum. Nyní jsme nabuzení, máme formu!