Ty nejprve v sobotu večer čeká duel na Spartě, aby v pondělí od 19.30 hodin ve své otrokovické hale vyzvali přímého rivala v boji o play off Bohemians Praha.

„Všichni věříme, že získaný bod ze Zlína náš mladý tým nastartuje a nalije týmu tolik potřebné sebevědomí," přeje si Martin Hála, kondiční kouč a pravá ruka trenéra Panterů.

„Jde poznat, že už proti Pardubicím se naše hra zlepšila. Náš problém je jen v hlavě. Pokud se nám podaří udělat nějaká série, půjdeme nahoru," je optimistou Hála.

Pomoci týmu k prvním vítězstvím má v nadcházejícím dvojutkání i samotný kouč a předseda klubu Daniel Folta, který bude u obou duelů, třebaže hlavně ty venkovní z pracovních důvodů občas vynechá.

„Všichni věříme, že pokud neuděláme šest bodů, určitě pět," hlásí sebevědomě trenér. „Nebude to lehké, ale pokud budeme bojovat, můžeme hrát s kýmkoliv. Hodně by nám ale pomohlo konečně mít trošku štěstíčka a jít jako první do vedení," přeje si Hála.

Panteři by měli nastoupit až na zraněného asistenta trenéra Ťopka v nejsilnější sestavě.

„Z pracovní cesty ve švédském Pixbo se už vrátil hrající šéftrenér mládeže Petřík, nebezpečnější jistě bude i Uhrinovský, který se vrací po zranění. Navíc více prostoru by měli dostat i někteří kluci z naší rezervy, což by mělo zvýšit naši konkurenci v týmu," dodal Martin Hála.