„Jsme spokojení, před sezonou jsme nedoufali, že by se nám mohlo vést tak dobře. K postupu do play-off ale ještě potřebujeme získat nějaké body, nejreálněji se to jeví v zápase na Spartě (Panteři hrají ještě v Brně a se Střešovicemi – pozn. red.). Ostrava má lehký los," poznamenal 29letý gólman, který následně přiznal, že si mužstvo nedovede představit, že by mu vrchol sezony unikl.

„V play-off stoprocentně věříme. Je tak na osmdesát procent blízko. Když ve zbývajících třech kolech získáme tři body, budeme tam," prohlásil Michajlovič.

Víru Panterů podporují jejich výkony. Na rozdíl od loňské sezony má mužstvo energii a ve hře udělalo značný progres. Dokázalo potrápit dokonce i špičková mužstva a odměnou je mu nyní boj o sedmou příčku v tabulce. Na pražskou Spartu ztrácí pouhý bod.

„Posunuli jsme se díky tomu, že konečně vozíme body i z venku, máme jich na kontě skoro stejně jako doma (doma 12, venku 11 – pozn. red.). Nadále nám přitom pomáhají fanoušci a navíc jsou v kabině lepší vztahy, atmosféra je uvolněnější. Podařily se i příchody bratrů Krchňáčků a Marka Zapletala. Ve hře jsme zlepšili defenzivní činnost, soupeři nás takticky nepřehrávají a větší produktivitou se pyšní i útočníci, proměňujeme vyložené šance," vysvětlila opora Otrokovic.

Zároveň sám gólman Radovan Michajlovič má na vzestupu klubu značný podíl. Mužstvo od úvodního kola držel skvělými zákroky, přičemž po Novém roce jeho forma začala ještě gradovat. S reprezentací už ale nepočítá, naopak u Panterů má chuť pokračovat nadále.

„V národním týmu jsem si své už užil, nyní zkouší jiné brankáře. V Otrokovicích jsem spokojený. Chytám pořád, daří se, takže je to super. Chci zůstat, jen nad nějakou lukrativní nabídkou bych uvažoval," prohodil Michajlovič.