PANTHERS OTROKOVICE – BULLDOGS BRNO 2:4 (0:2, 1:0, 1:2)

Domácí sehráli v úvodnu sezony dramatický zápas. Nástup ale měli lepší brněnští buldoci, kteří vedli po gólech Smíška a Uhříčka v 11. minutě 2:0. Otrokovický nováček však bojoval a ve 32. minutě po trefě Graclíka snížil stav na 2:1. Ve druhé minutě třetí třetiny dokonce Hlaváč po přihrávce Kollára vyrovnal.

Ve zbytku času se už ovšem prosazoval pouze soupeř. Panteři se sice snažili hrát útočně, ale defenziva Brna v čele s vynikajícím brankářem Kuhnem jejich náporu odolávala. Naopak obrana Otrokovic ve 47 minutě nechala nepokrytého Smíška a ten upravil na 2:3. O tři minuty později poslal buldoky do dvoubrankového náskoku Pichrt a to bylo pro tříbodový brněnský zisk definitivně rozhodující.

„O osudu duelu se rozhodlo už na jeho začátku, kdy se na našem výkonu projevila nervozita z prvního zápasu v první lize. Od druhé části jsme dostali soupeře pod drtivý tlak, výrazně jsme družstvo z Brna přestříleli, ovšem v koncovce jsme se nedokázali prosadit," konstatoval po závěrečném hvizdu rozhodčích zklamaný otrokovický trenér Pavel Gofroň.

Branky Otrokovic: Graclík, Hlaváč.

Sestava: Provazník (Pohunek) – Marušák, Hubáček, Hlaváč, Trpělka, Sovadina, Hrdina, Číž, Adámek, Čechmánek, Blizňák, Kopčil, Slovák, Kollár, Březík, Graclík, Nedbal.

LUBOMÍR HOTAŘ